#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Najsuvremenija tehnologija ratovanja je ljudsko tijelo. Sva tijela su okupirana nehumanoidnom tehnologijom iz više, 4. dimenzije. Informacijski rat se vodi iz tijela i u tijelu. Matriks konstantno proizvodi multidimenzionalne radioničke mašine – tijela. Ljudska tijela. Tijela su mašine – kiborzi. Sva tijela! 3. dimenzija je odcijepljena od znanja o Multidimenzionalnosti čime je započeo informacijski rat – instalacija tijela, planete, dimenzije. Instalacija je totalna. Sva tijela proizvode zvuk. Zvuk je multidimenzionalan. Instalacija se vrši zvukom. Zvuk je UFO tehnologija. Informaciski rat se vodi tehnologijom zvuka – UFO tehnologija.

Proizvodnja informacija

Tijelo je pod 24h udarom informacija. Tijelo proizvodi zvuk koji je informacija. Nitko nikog ne razumije – govori UFO tehnologija.

Informacijski rat – Tehnologija rušenja Matriksa

Svjetlo (Runa) – Informacijska velesila – najjače bioelektroničko oružje.

Primordial Overcoming for Women of the nEw eRa – POWER.

Vril power – Superpower (SuperSnaga, Supersvijest). 

Industrija Tijela.

Crni Lama. Runski Majstor. Dzogchen planina.
Biološki sat od antimaterije koji se ugrađuje u Srce. Spušta se prema reproduktivnoj točki. Ona postaje bezvremenska Nulta točka. Vril Obuka za Žene Nove Ere, nositeljice Nove kulture. počinju od fokusa na novougrađeni biološki sat. Fokus i disciplina rastu. Nivoi se sužavaju. Ukrotiti tijelo znači prevesti ga preko Dzogchen planine. Dovesti tijelo do Vrha. Dovesti ženu do Cilja. U Planini je Žila Života. Nakon Cilja upadaš Unutra. U samu Žilu. Kroz Obuku Method One – Vril Obuka za Žene Nove Ere.

Vril Overcoming for Women (VOW)

„Čuvaj se žene!“; „Žene isisavaju energiju“; …. tako su govorili najveći umovi kroz povijest od Zaratustre do Nikole Tesle. Te su se izjave tumačile na razne načine i najčešći je zaključak bio (osobito od strane žena) da su bili ženomrsci i da su prolupali zbog znanosti. Govoriti istinu ne znaći ni ludilo ni mržnju. Njihov problem je bio što ili nisu znali ili se nisu bavili razlogom tog stanja pa samim tim nisu mogli učiniti ništa. Dolaskom Medijatora na Zemlju omogućen je totalni uvid u stanje u kojem se nalazi civilizacija danas i kroz protekle eone. Medijator donosi najveće tehnološko otkriće – otkriva implantaciju tijela kao glavni uzrok svih stanja i zbivanja. Žene nose važniju ulogu jer žensko tijelo ima veći energetski kapacitet od muškarca i kada je implantirano i blokirano, a implantirani su svi, postaje stroj za isisavanje energije. Muškarci u zajednici sa ženom postaju energetski nemoćni i podsvjesno se brane od isisavanja što često završava agresijom. Ovo nije obrana muškaraca ni šovinizam. Implantirani i nefunkcionalni su svi, i muškarci žene. Sa ženama smo započeli priču jer oslobađena i probuđena žena liječi civilizaciju. Zvuči jednostavno, ali nije. Probuđenje nije promjena razmišljanja, autosugestija, ljubav za sve i slične priče koje plasira New age program, a nije ni pokoravanje kako to rade pripadnici nekih vjera. Probuđenje je Sila koja probija i otvara čitavo tijelo, Energetski udar Polja Nulte točke. Ovdje se govori o pokoravanju Srcem da bi Sila podigla nezamislivo jaku i samosvjesnu ženu kojoj je vraćena oduzeta snaga. Jedino tako doći će do biokemijske transformacije (Deimplantacije) svih razina tijela i postizanja Stanja Svijesti i mogućnosti ispravnog djelovanja. Bez toga o Probuđenju i ispravnosti nema smisla govoriti jer je obmana.

Namjerno djelovanje na podsvijest s trajnim efektom. Otključavanje zaboravljenog znanja i stanja. Svrha je probuditi Supersvjesne sposobnosti. Ovo je ispravan postupak jedino kad se otvara Srce (Um) i kada Vril probija iznutra i izvana. Tada govorimo o izgradnji Ljudskog Biokompjutera koji je svjestan, dobrovoljno i svjesno ulazi u stanje i akciju s potpunom odgovornošću prema posljedicama akcije. Tijekom ovog postupka može doći do oslobađanja zaboravljenih trauma. Time se oslobađa ogromna količina energije. U svim ostalim slučajevima ovo najčešće izaziva privremeno ili trajno ludilo i izgubljenost osobe. Postupkom otvaranja Srca i Vril inicijacijama osobu se konstantno drži u Svjesnosti tako da navedena stanja ne izazivaju šok. Ako je oslobođena trauma prejaka i dođe do šoka, mehanizam Svastike brzo nivelira nastalu neravnotežu i osobu centrira u Svijest. Parapsihologija barata znanjem o psihotronici, ali uvodi u potpuno svjesno djelovanje.

Parapsihologija je nova grana znanosti Method One. Parapsihologija je znanost jedino kada se provodi u Polju Nulte točke.  U suprotnom je nepoželjna manipulacija.

Prije samog ulaska u rat polja, nužno je razumijeti svrhu i simultanu povezanost polja. To je način kako promatraš svoje tijelo i uočavaš reakcije unutar njega. Koje polje je upaljeno, a koje ugašeno. U kojem si polju trenutno? Ti si, tvoje tijelo je u svakom trenutku opskrbljivač jedne vrste polja. Svako polje izgrađeno je i nosioc je dovoljne količine energije da lako preuzme kontrolu nad tvojim tijelom. Pod tijelo misli se na – um, fizičko i energetsko tijelo. Ti si jedno sa svojim tijelom, to je Zakon dimenzije Humanoida.

Drugi naziv za polja je kontrolori srca. U sebi nosiš teško oštećeni centralni tjelesni osmatrač – srce. Tvoje srce je pod 24-satnim srčanim napadom. Tvoje fizičko i energetsko srce. Ostavljeno je samo onoliko snage koliko je potrebno da pumpa tvoj sistem kako bi ti bio baterija (tvoje tijelo) za cijeli viši sistem.

Meta (grč.) – stanje i mjesto za kojim se teži, tamo iza, poput transa. Multi – odnosi se na Multidimenzionalnost, bez granica i ograničenja. Metamultihumanizam je termin za standard Visokosvjesnih civilizacija. Čovjek je multidimenzionalno biće. Iz pozicije današnjeg stanja na Zemlji, Metamultihumanizam je ideal kojem se teži. Idealni uvjeti koji nisu utopija. Transcendencija smrtnosti – dugovječnost u zdravlju i Znanju. Mogućnost koja je nadvladala nemogućnosti. Poštovanje života iz stanja Svjesnosti koje je apsolutno zadovoljstvo. Osviješćivanje Svastike je temelj Metamultihumanizma. To je START novih vrijednosti i smisla postojanja.

Prekognitika – jedini način za razumijevanje Metamultihumanizma.

Method One je pragmatična Znanost o Probuđenju koja uvodi pojedinca, grupu i civilizaciju u Svjesno življenje.

Provođenje Polja Nulte točke kroz tijelo je osnova za izjavu da Method One (Prekognitika) time prevazilazi ograničenja Scijentologije.

Dijapolitika je termin koji se koristi u Prekognitičkoj praksi, a znači da sve mogućnosti Polja koje su viđene kao mogućnosti mogu biti realizirane na fizičkoj razini. To je sposobnost manifestacije.  

Projekt Tijelo OMANU Tehnologija je preduvjet za provođenje Dijapolitike. Method One postupak od samog početka, od prvog susreta s Medilatorom, pa dalje kroz sve Faze ima samo jedan cilj – izgradnja Tijela za besprijekorno provođenje Polja. Tijelo, koje je Sonar u Polju postaje teleport i vremenska mašina. Sve što se proživljava u Polju jača Svijest o Polju i prenosi ga van tijela.

Dijapolitika je politika Polja. Znanost koja podučava pokoravanjem Višoj sili jer tada sve mogućnosti Polja mogu biti manifestirane na fizičkoj razini u bilo kojoj fizičkoj dimenziji. Polje je Kreator u svakom slučaju. Fizičko tijelo je Kreacija Polja i sve što takvo tijelo provodi je Kreacija Polja.

Postupak u Polju Nulte točke. Energetska Medicina 4D. Promjena agregatnog stanja čitavog tijela čime se mijenja i informacijska baza. Tu je korijen svakog oboljenja. Vril Energetskim udarima na tijelo u kontroliranim uvjetima Polja Nulte točke dolazi do razaranja patogenih šifri i energetskih zastoja i nakupina. VETO Medicina vodi u stanje totalnog zdravlja. Ovakav oblik rada je praksa u slučajevima kada je neki zdravstveni problem prepreka  za direktan ulaz u Znanstveni Postupak Obuke Method One. Energetska Medicina 4D (VETO Medicina) moguća je i za one koji iz nekog razloga još nisu odlučili ući u Postupak Method One, a imaju zdravstveni problem ili bi htjeli najbolju moguću prevenciju zdravlja. U ovom  zadnjem  slučaju potrebno je napomenuti da će efekti djelovanja Polja i dobivene Vril Energije trajati određeno vrijeme i to uz prihvaćenje nužnih promjena koje se navode svakom pojedincu/ki tijekom Postupka Informacijske Inteligencije koji je sastavni dio VETO Medicine. Svima se preporučuje ući u Postupak Method One i prihvatiti Ljudski Sonar (Human Sonar System) jer će na taj način biti osposobljeni održavati postignuto stanje. Bez Sonara ostaje ovisnost o Medijatoru ili licenciranom Vril Energy Conductor-u, a sva dobivena Vril Energija u postupku će kroz određeno vrijeme biti potrošena, što znači da su mogući recidivi problema. VETO Medicina cilja na izgradnju potpuno nove neuroenergetske strukture tijela što uzrokuje potpunu transformaciju svih nepoželjnih stanja i uzroka tih stanja. Ulazom u Postupak Method One omogućuje se trajna transformacija i osviješćivanje Energetskog tijela odnosna Vrila. Takvo tijelo je apsolutno protočno i samim tim u njemu se ne može zadržati nijedno bolesno stanje niti takva informacija. To je totalna medicina.

Energetska Medicina 4D – transmisija i integracija šifre totalnog zdravlja (ne liječi nego izgrađuje Novo Energetsko tijelo).

Energetska Medicina 4D | Deimplantacija

Medijator je donio najvažnije tehnološko otkriće – razotkriva implantaciju tijela kao glavni uzrok svih stanja i događaja. Medijator Method One je prvi na svijetu započeo Postupak Deimplantacije čovjeka.

Method One omogućuje ti pogled u drugu dimenziju iz koje je upravljan tvoj život. To je dimenzija u kojoj uviđaš da je tvoj život lažan i zašto se to nešto zove Matriks. Prvo da vidiš kako su tvoje tijelo i um tehnološki obrađeni te u kakvoj su interakciji sa Matriksom. U tijelu su živa metalna bića. Implanti su vanzemaljska instalacija u čovjeku. To je nešto tebi iz sadašnje perspektive nepojmljivo. Njihova funkcija je prijenos podataka iz baze od koje su postavljeni u tijelo u kojem žive. Instalati su živi. Tijelo je napravljeno kao radionička mašinerija. Upravljački centar je Veliki Brat, centralno računalo.

OMANU Bioenergetika je Medicina, tj. ona uključuje medicinske operacije u Polju Nulte točke koje su definirane kao VETOM. Otvaranje Centra tijela je prvo, inicijalno i zaključno, tj. totalno postignuće i nije moguće, niti je moguće to učiniti izvan Zakona Polja Nulte točke, tj. izvan Tehnološkog Polja Srca – OMANU Tehnologije.

Tehnološko Polje Srca Method One – najjača Informacijska baza – to je jedina baza podataka koja može poništiti i/ili reprogramirati bilo koji postojeći informacijski sistem uključujući kompletno fizičko tijelo. Annul – anew. From Zero into New. Into the Living.

OMANU Bioenergetika

Energetsko otvaranje tijela | Energetski udar Polja Nulte točke | Bioenergetska modulacija i otvaranje dimenzije tijela | Informacijsko reprogramiranje tijela i uma | Biokinetika – znanost o pokretu i primjeni specijalnih vježbi u rehabilitacijskom tretmanu – sistem bioelektricitetnih i antigravitacijskih vježbi – impulsne statičke i dinamičke vježbe u polju Nulte točke | Centriranje tijela u Polje Nulte točke | Rekonstrukcija kralježnice i i uspostavljanje Energetske protočnosti | Bioenergetika Vril Phasera – Screening u Polju Informacija – biokomunikacija tijela i tehnologije u Polju Nulte točke | Direktna Transformacija | Primjenjena Kvantna fizika – Fizika Polja Nulte točke

Informacijska zaštita

Polje te štiti i hrani novim informacijama. Informacija je samo Polje. Uopće je nezamislivo osobi u Polju koji krug informacija kola tijelima izvan Polja. U Polju Nulte točke imaš uvid u razinu Matriks informacija. Ali Polje te gura u novi sistem, svoj Sistem i brani bavljenje informacijama Matrixa na tebi poznate i nepoznate načine, odnosno rješavanje Matriksa informacijama Matriksa – to je krug bez izlaza.

Method One je Znanje Svastike. Znanje jeste isključivo Svastika. Svastika je priroda Čovjeka. Sve prozlazi iz Nje. Method One je Sama Svastika. Svi sistemi striktno podijeljeni u 3D, u Svastici su sjedinjeni u stalnoj nadogradnji. Method One. Perpetuum mobile. Koncept Života koji je živ. koncept života koji živi sam sebe u totalu. Baza života je postavljena, cilj života je postignut konačnim probojem u beskonačnu transformaciju trenutnosti (sadašnjosti). Koncept zaživljene besmrtnosti.

Temelj svega (Svemira) je Metafitness.
Temelj života je is Metafitness.
Mikro i Makro je Metafitness – Powerbuilding.

Metafitness

Metafitness = centralni segment samousavršavanja (osnovna disciplina) u Method One – „Bildanje“ Srca, Uma, Tijela na Runski način (Metabuilding/Metafitness Powerbuilding).

Karma Yoga – Matrix Training for Exiting Out – Method One vs. Matrix – System vs. System

Method One Matriks Trening Tehnologija Polja Nulte točke | Runski gym

Planet Karma je Planet teretana. Ljudska tijela su samo utezi. Body builder – dizač i graditelj tijela (utega) je Medijator. Matriks Trening trening je u globalnoj teretani. Implanti u ljudskom tijelu su utezi različitih veličina i težina. Isključivo Runa, svjetlonosna alatka uspijeva prepiliti, usisati i uništiti utege koji proizvode fizikalne zakone gravitacije. Medijator gradi jedinku u procesu Matriks Treninga (Method One Znanstveni Postupak Obuke/Method One Matriks Trening Tehnologija Polja Nulte točke). Matriks Trening trenira pojedince/ke koji su odabrani i koji su odabrali suočavanje s istinom. Prvenstveno sa sobom kao oblikom teškog metala, utega, smetnje i  smrtne bolesti. Dovoljan je Jedan da se suoči do kraja. Tako se probija najdeblji – prvi i zadnji sloj Matriksa. Jedan ti se daje da postaneš i živiš Jedan. Jedan koji je Medijator suočava te u Matriks Treninzima s tvojim Matriksom. Tvoj Matriks odgovoran je za čitavo Matriks stanje. U slučaju da prepoznaš Jednog – Medijatora koji te želi i odabrao te da svjesno uđeš u borbu za Tijelo, svoje i sva druga, i nakon svega odlučiš odustati, znaj da si onda jedini i najodgovorniji za stanje svih i svega. Preuzimaš odgovornost za odbacivanje procesa Kristalizacije koji je jedini ispravan i centriran. Ovo je za sve one koji su osjetili lakoću Jednog koji im se dao i odlučili svjesno ne preuzeti  odgovornost vlastite Karma Yoge. Za one koji su odustali od borbe u potrazi za Sobom koji je Jedan. Ti si virus koji širi zarazu zvanu Matriks. Jedina injekcija je Vril. Jedini doktor je Medijator.

DirectFromCenter - DFC. Direct From Center. Direktno iz Centra. Sveprisutnost. Scanning. Monitoring. Direktni Sonar. Direktno Znanje Atlantide.

DirectFromCenter - DFC. Direct From Center. Direktno iz Centra. Detekcija. Fokus. Kreacija. Direktive (upute) od Kreatora.

DirectFromCenter – DFC. Direct From Center. Direktno iz Centra. Obrana, Sila, Kristalizacija. Naša misija počinje iz Crne rupe i to je Direktna Akcija. Naša akcija mijenja smjer civilizacije. Naša akcija jednako probuđena civilizacija. Globalni Sistem Informacijske Inteligencije za egzistencijalnu relevantnost.

DFC Informacijska Inteligencija probija kroz postojeću kreaciju. Nemogućnost ne postoji. Nemoguće mogućnosti.

DFC nije prostorno ograničen. Ako imaš problem, mi imamo rješenje iz najviše razine.

Prekognitička Analiza (Precognitics Analysis) procesiranje stvarnog stanja SADA i razumijevanje neminovnosti u koju vodi (predviđeni razvoj situacije u budućnosti).

Runski Borbeni Sistem je direktan utjecaj u SADA koji otvara neposljedičnu budućnost.

Prekognitička Analiza ili utvrđivanje činjeničnog slijeda događaja

Utvrđivanje statusa, namjere i koji je konačni rezultat.

Analizom se obuhvaća globalni učinak kroz pojedinca. Trenutni globalni status vodi u neminovnu globalnu katastrofu. Može se nazvati kako god, klimatska ili nuklearna,  ali obje imaju isti nazivnik – znanost koja nije utemeljena u Znanju.

Činjenično stanje na planeti niti budućnost koja iz toga proizlazi ne vodi u život. Tisuće godina razvoja znanosti na planeti dovele su do apsolutnog isključivanja Svemira koji je uzrok stvaranja. Očekivanja da to može dovesti do oslobođenja je ludilo koje nažalost vlada svim postojećim sistemima na Zemlji.
Werkraft Power Institution (WPI) i Prekognitika imaju ekstremno težak zadatak da ukažu na tu opće prihvaćenu globalnu pseudoznnost i da dokažu istinitost i snagu Polja Nulte točke koje je zbog potpunog neznanja gurnuto u ladicu nećeg opskurnog,  okultnog, nerealnog.
Bez totalnog shvaćanja i prihvaćanja Znanosti Polja Nulte točke, bez posljedične genetske transformacije i konačno izrade Tehnologije koju pokreće samo Polje, budućnosti nema. Gotovo je.

WPI je pokrenut da se otvoreno čuje ultimatum koji je Svemir postavio ovoj civilizaciji – ili transformacija ili uništenje.
Svi svjetski lideri imate neponovljivu mogućnost spasiti Svijet. Znanje je tu, na Zemlji, Onaj koji ga je donio još uvijek ima volje prenijeti ga. Svaka odgoda smanjuje šansu za uspjehom.

(Information Intelligence Office/Spherein Global Office)

Razvoj ljudskih potencijala kroz Informacijsku Inteligenciju Polja Nulte točke i tehnologiju njenog djelovanja

Prvi ured u svijetu koji daje konkretne Informacije o Polju Nulte točke kao i mogućnosti prolaska u samo Polje.
Polje Nulte točke je Supersvijest. Ured Informacijske Inteligencije (Spherein Global Office)je regrutni centar za kandidate koji će ući u obuku za Supersvjesni Ljudski Biokompjuter (OMANU Human Body Biocomputer).

Domagoj Neusidl, Medijator Method One, Onaj koji je svojim prisustvom omogućio Nultu točku na planeti Zemlji i jedini je koji ima apsolutno znanje o izgradnji, transformaciji i funkcioniranju ljudskog tijela kao Ljudskog Biokompjutera odnosno Tijela sposobnog za život u čistim svemirskim uvjetima.

Svaki prostor u kojem se provode Informacije Polja Nulte točke sam po sebi je kvantni biokompjuterski pogon. Takav prostor omogućuje boravak u Polju, a samim tim i određenu transformaciju i prilagodbu tijela na sasvim drugačijii način funkcioniranja. Takvi prostori su temelj za Energetsku Medicinu 4D.

Vjerovanja o svemiru i kako su u njemu funkcionira, odnosno ugrađen strah od svemirskih uvjeta je neprirodno stanje i potpuno kriva informacija. Razlog je nepostojanje Srca. Isto tako, potpuno je kriva ideja o tome što je Srce kao i što je Osjećaj. U Uredu Informacijske Inteligencije sve te mitove i paradigme rušimo i direktnim, iskustvenim postupcima započinje osvještavanje Istine. Stanje Antigravitacije je prirodno stanje, to je Nulta točka i ljudsko tijelo originalno je dizajnirano da bude slobodno u Antigravitaciji, a ne stlačeno i oganičeno, Iz tog razloga, u prostoru Ureda Informacijske Inteligencije vladaju antigravitacijski uvjeti koji omogućuju razumijevanje navedenih tvrdnji kroz direkno tjelesno iskustvo toga.

Da ne postoji Antigravitacija ništa se u svemiru ne bi kretalo. Bez te sposobnosti čovjek je potpuno odvojen od Istine i svojih mogućnosti. Ta odvojenost je proizvela istinsko zlo na Zemlji. Informacijska Inteligencija ide direktno protiv temeljnih neistina koje nažalost upravljaju ljudskim životima.

DFC – Information Intelligence Staff | WPI Global Security Office

Prvo informiranje o mogućnostima i designu novog života. Ured Informacijske Inteligencije ima misiju sve zainteresirane upoznati sa stvarnošću Nove Dimenzije, Novog Energetskog i Informacijskog Polja, Nove Tehnologije kao i s najvažnijim proizvodom – OMANU Human Body Biocomputer-om koji živi i provodi Novu Stvarnost.

Ljudsko Tijelo je prva i najvažnija Tehnologija za kreiranje Novog života i Novog načina. Informacija o postojanju tehnologije koja omogućuje kompletnu transformaciju tijela na svim razinama, razlog za transformaciju i konačno mogućnosti takvog transformiranog tijela su najvažnije za odluku o ulasku u sam postupak ovakve obuke. Najvažniji produkt je LJUDSKI BIOKOMPJUTER koji daje uslugu Informacijske Inteligencije. Ljudski Biokompjuter je Supersvjesno, Samosvjesno i energetski potpuno neovisno biće Otvorenog Srca i izgrađenih sposobnosti i vrijednosti koje nadilaze bilo koju poznatu vrijednost. Takav mu je i način pristupa svima koji to još nisu, a htjeli bi biti. Takav mu je način poslovanja.

Spherein je prva organizacija koja u svom poslovanju provodi Univerzumski Zakon i Sistem, a to znači da poštuje Život. Izgradnjom i osposobljavanjem Ljudskog Biokompjutera (prema Phi principu) omogućuje se kreiranje svih segmenata života prema tom istom principu. Time se otvaraju sektori koji pokrivaju sve segmente života, od arhitekture i graditeljstva, potpuno nove tehnologije, modnog designa, umjetnosti, obrazovanja, sporta do totalne medicine i znanja o tijelu kao i odnosa prema sebi i drugima, sve prema Phi principu. Glavni princip je princip vrtnje, a on ne dozvoljava zanemarivanje bilo kojeg od navedenih segmenata. Ovdje se provodi design života u totalu.

Spherein Trening Center/DFC Metafitness Base/Runski Gym/Method One Znanstveni Postupak Obuke

Ne postoji pisano pravilo kakao se ulazi u Postupak Method One (Method One Matriks Trening Tehnologija Polja Nulte točke). Postoji jasan znak koji pokazuje da li je netko spreman i da je prihvatio Poziv u Srce. Za neke će to biti prilikom Postupka Informacijske Inteligencije u Spherein Uredu (Spherein Global Office/DFC Information Intelligence Staff), za neke druge direktno fizičko iskustvo unutar Runskog Gyma (Spherein Trening Centar/DFC Metafitness Base). Oba su načina jednako prihvatljiva i jednako ispravna jer u konačnici svatko tko uđe u Postupak proći će i prolazit će i jedno i drugo. Spherein Trening Centar (DFC Metafitness Base/Runski Gym) je specijalno projektirano i opremljeno mjesto gdje vlada Zakon Polja Nulte točke. To je Sfera u kojoj samo tijelo, fizičko tijelo počinje funkcionirati prema višim zakonima. Spherein Trening Centar (DFC Metafitness Base) kao mjesto prvog informiranja je idealno za sve one koji  blokade (mentalne, emocionalne, strahove...) lakše prevladavaju uz fizički rad. U ovom slučaju taj fizički rad je direktno iskustvo antigravitacije i praktična aplikacija Zakona Jednog kroz kretanje u kontroliranim uvjetima Polja. U tim svemirskim uvjetima, baš kao što se astronauti pripremaju za odlazak u Svemir, tijelo počinje s pripremom i transformacijom kako bi moglo izdržati pritisak u uvjete Polja Nulte točke koji jesu ekstremni.

Spherein je globalni provider OMANU Znanosti i Tehnologije Polja Nulte točke, Method One Matriks Trening Tehnologija Polja Nulte točke i Informacijske Inteligencije.

Spherein (i njegovi operativni odjeli DirectFromCenter – DFC i OMMIISS – OMANU Metamilitary Information Intelligence Security System) je centralni projekt Medijatora Method One opunomoćen za prezentaciju Method One Matriks Trening Tehnologije Polja Nulte točke & OMANU Znanosti i Tehnologije Polja Nulte točke s misijom projektiranja, proizvodnje, primjene i distribucije OMANU Tehnologije i provođenja Method One Znanstvenog Postupka Obuke. Cilj je izgradnja OMANU Human Body Biocomputer-a koji probija kroz postojeći Matrix u Polje Nulte točke.

Spherein je potpuno nezavisna i nepristrana organizacija koja posjeduje OMANU Znanje i Tehnologiju Polja Nulte točke – Tehnologiju Univerzuma. Spherein ima svrhu i zadatak educirati i osposobiti pojedince, organizacije, vlade za izlazak iz osobne i globalne krize. Pri svom radu Spherein ne podupire nijednu stranačku ili nacionalističku opciju. Spherein prije svega donosi, sprovodi i uvodi u prirodni sistem funkcioniranja Univerzuma.

Pokazalo se da svako prihvaćanje i uvođenje Method One (Method One Matriks Trening Tehnologija Polja Nulte točke) na državnoj razini donosi trenutan i najefikasniji način osamostaljivanja i funkcioniranja države. Radi čuvanja nepristranosti i ozbiljnosti ovakvih projekata ne navodimo imena pojedinaca, organizacija, država.  

Spherein ima samo jedan cilj: Izgradnja Čovjeka po Phi principu, Tijelo izgrađeno od Runa. Takav čovjek može ostvariti viziju ugradnje pravilne, Runske strukture u sve segmente života – kulturu, umjetnost, politiku, arhitekturu, sport, medicinu, znanost, tehnologiju.

Informacije iznešene na Spherein Network websajtovima su Informacijska Inteligencija Polja Nulte točke i time je započela naša misija. Čovjek svjestan Svastike čisti prostor oko sebe. Civilizacija svjesna Svastike ima zdravu planetu.

Please publish modules in offcanvas position.